Skip to main content

Een complete HRM oplossing 
​voor uw bedrijf

Bij CloudAdvies begrijpen we dat het beheren van uw personeelsbestand een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom bieden wij een scala aan cloudgebaseerde HRM-oplossingen die zijn ontworpen om uw HR-operaties te vereenvoudigen en u te helpen uw zakelijke doelstellingen te behalen. Onze oplossingen zijn flexibel, schaalbaar en aanpasbaar om aan de unieke behoeften van uw organisatie te voldoen.

Plan online demo

HR-beheer, vereenvoudigd.

Zeg vaarwel tegen alledaagse spreadsheets of inflexibele systemen voor het beheren van HR-taken en stap over op slimmere en efficiëntere software met functies die speciaal zijn ontworpen om uw administratieve taken te vereenvoudigen. Profiteer van:

  • Een schaalbare database voor werknemers
  • Efficiënt casemanagement voor werknemers
  • Slimme HR-workflows
  • Inzichtelijke analyses

Centrale hub voor alle activiteiten

Onze HRM oplossing biedt een centrale hub voor alle HR-activiteiten, waardoor je gemakkelijk gegevens en informatie over je medewerkers kunt bekijken en beheren vanuit één enkel platform.

Zoek, vind en neem aan.

Met het HRM pakket van CloudAdvies krijgt u toegang tot Zoho Recruit. Hiermee kunt u nieuwe mensen werven, uitkiezen en vervolgens aannemen. Het talentwervingssysteem van Zoho Recruit integreert naadloos met andere Zoho-apps en apps van derden. Profiteer nu van veilige, conforme en inclusieve wervingsmethoden met functionaliteit voor achtergrondonderzoek. 


Nieuwe mensen aannemen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Human Resources is nog nooit zo belangrijk geweest.

Met de software die wij bieden voor Human Resource Management kunt u uw volledige HR afdeling naar de Cloud brengen, automatiseren en makkelijker maken dan dat het was. Deze voordelen zult u zien als u overstapt op een CloudAdvies oplossing:
  • Beheer van uw nieuwe talent
  • Beheren en uitbouwen van talent binnen uw bedrijf
  • Automatiseren van HR processen
  • Betrokkenheid van werknemers doen stijgen
  • Uren registratie en goedkeuring voor facturatie

Volledig in de cloud!

De oplossingen van CloudAdvies maken gebruik van software die cloudbased zijn. Dit betekent dat u waar u ook bent op elk device uw systeem kan gebruiken zonder limitaties. In een tijd waar alles dynamisch is en veel thuis wordt gewerkt is werken op de cloud een must. Ook wordt tegelijk uw beveiliging voor u geregeld en hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Problemen ? dan kunnen wij altijd op afstand inloggen op uw systeem en samen zoeken naar een oplossing. Dus wacht niet langer en stap nu over op een oplossing die niet alleen problemen van nu oplost, maar klaar is voor de obstakels van de toekomst.