Skip to main content

Een volledig ERP + systeem van Zoho

Software is essentieel voor ieder bedrijf tegenwoordig. Je bent verantwoordelijk voor een grote buitendienst, wat de nodige administratie met zich meebrengt. De tijd die je terugverdient met automatiseren kan je inzetten voor belangrijke zaken, namelijk voor je medewerker en klant!

Plan gratis online demo

Waarom een door CloudAdvies geconfigureerd Zoho ERP?

Het door CloudAdvies geconfigureerde ERP systeem van Zoho biedt een volledige bedrijfsbrede oplossing. Tevens werkt deze omgeving samen met andere applicaties van diverse andere partijen. Mocht het ERP toch nog functies of functionaliteiten missen dan is CloudAdvies in staat deze custom made te scripten en toe te voegen zodat het echt uw eigen bedrijfsoplossing wordt. Hieronder een paar punten die het Zoho ERP systeem zo geschikt maken. 

 • Handmatige administratieve processen automatiseren
 • Kosten besparen met één compleet systeem
 • Volledige integratie met veelgebruikte applicaties
 • In de Cloud en dus overal beschikbaar
 • Veiligheid en Security is al geregeld
 • Een compleet beeld van je klanten & relaties

Factureren maar dan makkelijk.

Met het Consulting pakket kunt u feilloos factureren aan uw klanten. Het Consulting pakket gebruikt Zoho invoice. Met Zoho invoice kunt u uw eigen custom facturen maken en dit met een geautomatiseerd process  of door één druk op de knop laten versturen. Zoho Invoice werkt ook feilloos samen met het ERP systeem waardoor u in het CRM contacten kunt factureren.  Tevens zorgt het pakket voor het financiële beheer zodat uw continue overzicht houdt op uw financiële status en uw klanten op geautomatiseerde wijze op de hoogte worden gehouden van de status van hun openstaande facturen.

Zoek, vind en neem aan.

Met het consulting pakket van CloudAdvies krijgt u toegang tot Zoho Recruit. Hiermee kunt u nieuwe mensen werven, uitkiezen en vervolgens aannemen. Het talentwervingssysteem van Zoho Recruit integreert naadloos met andere Zoho-apps en apps van derden. Profiteer nu van veilige, conforme en inclusieve wervingsmethoden met functionaliteit voor achtergrondonderzoek. 


Nieuwe mensen aannemen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Human Resources is nog nooit zo belangrijk geweest.

Met de software die wij bieden voor Human Resource Management kunt u uw volledige HR afdeling naar de Cloud brengen, automatiseren en makkelijker maken dan dat het was. Deze voordelen zult u zien als u overstapt op een CloudAdvies oplossing:
 • Beheer van uw nieuwe talent
 • Beheren en uitbouwen van talent binnen uw bedrijf
 • Automatiseren van HR processen
 • Betrokkenheid van werknemers doen stijgen
 • Uren registratie en goedkeuring voor facturatie

Volledig in de cloud!

De oplossingen van CloudAdvies maken gebruik van software die cloudbased zijn. Dit betekent dat u waar u ook bent op elk device uw systeem kan gebruiken zonder limitaties. In een tijd waar alles dynamisch is en veel thuis wordt gewerkt is werken op de cloud een must. Ook wordt tegelijk uw beveiliging voor u geregeld en hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Problemen ? dan kunnen wij altijd op afstand inloggen op uw systeem en samen zoeken naar een oplossing. Dus wacht niet langer en stap nu over op een oplossing die niet alleen problemen van nu oplost, maar klaar is voor de obstakels van de toekomst.