Nederlands - Netherlands
Language
  • Nederlands - Netherlands
  • English

De belangenvereniging 

De klant

PPink vertegenwoordigt als een vereniging de belangen van pedagogische professionals in de sector van de kinderopvang. De werknemers welke werken pedagogisch professional krijgen bij het aangaan van hun dienstverband automatisch het lidmaatschap via hun werkgever aangeboden. 

De uitdaging

Ontwikkel een systeem waarbij op een efficiënte en kosten beheersbare wijze de werkzaamheden rondom het lid optimaal kunnen worden beheerd en tweezijdig gecommuniceerd kan worden met het lid. Het systeem moet schaalbaar zijn en een groei vanaf enkele honderden tot vele duizenden leden aan kunnen. 

De oplossing

De oplossing is gevonden in een op maat geconfigureerd Zoho One systeem. De gegevens van de leden worden veilig en beheersbaar opgeslagen in het centrale CRM. Vanuit de stamgegevens in het CRM wordt tweezijdig via het Zoho Connect systeem real-time gecommuniceerd met het bestuur, de leden en andere stakeholders. Middels een ontwikkelde integratie met de Zoho finance module welke tevens aan de PPink bank is gekoppeld, worden de financiële gegevens zoals lidmaatschap, SEPA-incasso en algemene financiële overzichten verwerkt. Het systeem heeft uitgebreide dashboard functionaliteit waarin bijvoorbeeld de groei van het ledenaantal, financiële status enz real-time zichtbaar worden gemaakt.

De voordelen

Integraal systeem waardoor de werkzaamheden efficiënt en foutloos kunnen worden uitgevoerd

Optimale real-time communicatie met de leden.

Volledig schaalbaar en makkelijk aanpasbaar.

Hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid

Ontzorgt van alle computerbeheer vanwege gebruik van de Cloud.