CloudAdvies

CloudAdvies ondersteunt u met tactische en strategisch vraagstukken voor het gebruik, de mogelijkheden en de migratie naar Cloudcomputing.

Meld u aan voor gratis Zoho CRM

CloudAdvies

Uw partner voor moderne bedrijfsvoering in de cloud.

CloudAdvies

Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent.

 

CloudAdvies biedt als partner haar expertise aan.

CloudAdvies

CloudAdvies heeft ruime ervaring met de implementatie en training voor Google Apps .

 

Kijk snel naar de mogelijkheden! 

CloudAdvies

Zoho CRM

Met het gebruik van Zoho CRM kunt u zich concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over uw automatisering. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent. Op deze manier bent u in staat uw klanten optimale service te bieden. Of u nu een groot of klein bedrijf bent het Zoho CRM is vanwege zijn Cloud schaalbaarheid geschikt voor vrijwel iedere onderneming. Vanwege de flexibiliteit in het gebruik van schaalbare licenties groeit het kostenniveau uw automatisering mee met uw bedrijf.

Meld u zich geheel vrijblijvend aan voor de gratis instap licentie door uw bedrijfsgegevens in te vullen in het onderstaande formulier en begin vandaag nog met het gebruik van deze nieuwe generatie bedrijfsautomatisering. Uw bedrijfsgegevens worden met Zoho CRM veilig opgeslagen in onze Europese Cloud zodat veiligheid is gewaarborgd. CloudAdvies heeft inmiddels 650 grote en kleine Nederlandse ondernemingen verbonden aan het Zoho CRM. Zoho CRM heeft meer dan 18.000.000 gebruikers wereldwijd.

Probeer het uit!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho CRM neem dan contact met ons op!

Of vul hieronder uw gegevens in en probeer Zoho CRM uit met een gratis account!