CloudAdvies

CloudAdvies ondersteunt u met tactische en strategisch vraagstukken voor het gebruik, de mogelijkheden en de migratie naar Cloudcomputing.

Meld u aan voor gratis Zoho CRM

CloudAdvies

Uw partner voor moderne bedrijfsvoering in de cloud.

CloudAdvies

Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent.

 

CloudAdvies biedt als partner haar expertise aan.

CloudAdvies

CloudAdvies heeft ruime ervaring met de implementatie en training voor Google Apps .

 

Kijk snel naar de mogelijkheden! 

CloudAdvies

CloudAdvies Zoho

CloudAdvies maakt als pionier op het gebied van Cloudcomputing sedert 2009 gebruik van de  Zoho productlijn. Deze productlijn heeft zich inmiddels tot één van de wereld leidende producten ontwikkeld. Meer dan 10 miljoen ondernemers maken momenteel gebruik van dit uiterst gebruiksvriendelijke en geavanceerde product.

CloudAdvies helpt ondernemers met het converteren, inrichten  en trainen van de bestaande naar nieuwe omgeving. Vanwege de uitstekende ervaringen welke beide partijen met elkaar hebben opgedaan heeft CloudAdvies de officiële status van Alliance Partner Nederland verkregen van Zoho Inc.

 

Producten

De Zoho productlijn bestaat uit een 26 – tal verschillende applicaties welke los van elkaar of samen met elkaar gebruikt kunnen worden. De producten zijn onderling eenvoudig te koppelen waardoor de gebruiker van een zeer eenvoudige bedrijfsoplossing kan groeien naar een volledig geïntegreerde informatiehuishouding. Naast het combineren van de oplossingen kunnen de onderdelen zelf ook geheel naar wens worden ingericht.