Zoho

Het besturingssysteem voor bedrijven.

Zoho Corporation is een softwareontwikkelingsbedrijf waar de focus ligt op webgebaseerde bedrijfshulpmiddelen en IT-oplossingen, waaronder een suite voor kantoorhulpmiddelen. De Zoho Suite bevat een vijftal groepen; Sales & Marketing, Financieel, Email & Samenwerken, IT & Helpdesk en HR. Één van de bekendste onderdelen is het Zoho CRM


CloudAdvies maakt als pionier op het gebied van Cloudcomputing sinds 2009 gebruik van de Zoho productlijn. Deze productlijn heeft zich inmiddels tot één van de wereld leidende producten ontwikkeld. Meer dan 10 miljoen ondernemers maken momenteel gebruik van dit uiterst gebruiksvriendelijke en geavanceerde product.

CloudAdvies helpt ondernemers met het converteren, inrichten  en trainen van de bestaande naar nieuwe omgeving. Vanwege de uitstekende ervaringen welke beide partijen met elkaar hebben opgedaan heeft CloudAdvies de officiële status van Alliance Partner Nederland verkregen van Zoho Inc.

Zoho Producten

De Zoho productlijn bestaat uit een 45+ tal verschillende applicaties welke los van elkaar of samen met elkaar gebruikt kunnen worden. De producten zijn onderling eenvoudig te koppelen waardoor de gebruiker van een zeer eenvoudige bedrijfsoplossing kan groeien naar een volledig geïntegreerde informatiehuishouding. Naast het combineren van de oplossingen kunnen de onderdelen zelf ook geheel naar wens worden ingericht.

Zoho One

Zoho One is een revolutionaire all-in-one suite om uw hele bedrijf te laten draaien. Een ongekende 35+ geïntegreerde applicaties op één account met volledige administratieve controle met de allerhoogste beveiligingsmogelijkheden. Al dit voor een prijs die de manier denken in de industrie gaat veranderen.