Zoho Subscriptions

Slimme software voor terugkerende facturatie en abonnementen.

Moeiteloos de volledige levenscyclus van de klant beheren, van terugkerende betalingen accepteren tot het afhandelen van klant abonnementen met Zoho Subscriptions.

Terugkerende facturering

We maken het ongelooflijk gemakkelijk om uw dagelijkse terugkerende facturering taken aan te pakken. Automatisering is de sleutel. Vanaf het factureren en factureren van uw klanten, het aanpassen van de pro rata hoeveelheden van de klant aan het informeren van een kaartfout – Zoho Subscriptions doet ze allemaal voor u.

Abonnementbeheer

Het beheren van klant-abonnementen is een fluitje van een cent met Zoho-Subscriptions! Instant add-ons en kortingsbonnen toepassen, facturen van meerdere abonnementen groeperen en restituties afgeven met een enkele muisklik. Laat Zoho-Subscriptions omgaan met de upgrades, downgrades, terugbetalingen en zelfs eenmalige transacties voor u.

Abonnements statistieken

Krijg meer dan alleen een vogelvluchtperspectief. Krijg direct en realtime inzicht in hoe uw bedrijf presteert. Statistieken voor abonnementen worden gepresenteerd in eenvoudig te begrijpen diagrammen. knip en plak de gegevens op maat en neem weloverwogen beslissingen om uw bedrijf te laten groeien.

Abonnementskosten

Leg alle transacties met betrekking tot klant-abonnementen vast in Zoho’s online boekhoudsoftware, Zoho Books. Zoho-Subscriptions is vooraf geïntegreerd met Zoho Books, zodat u meer inzicht heeft in de abonnements-financiering.

Betalingsportalen

Zoho Subscriptions is geïntegreerd met de meest gebruikte betalingsportalen ter wereld. Kies uw gewenste betaling portaal, stel deze in minder dan een minuut in en begin met het accepteren van online betalingen.

Waarom Zoho Sunscriptions?

Gemakkelijk Starten
Nauwkeurige facturering en gemakkelijk betalen
Integratie met krachtige API’s
Geen verborgen kosten
Voorgeïntegreerd met Zoho Books

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!