Zoho Sites

Een website in enkele minuten

Neem de controle over uw website met de drag-and-drop-builder van Zoho Sites.
Met een reeks elementen en vooraf gebouwde secties kunt u met een paar klikken uw website omzetten in een persoonlijk statement.

 

Geen code en geen verloren inhoud.
Ga codeloos met behulp van de visuele editor en pas sjablonen aan naar eigen smaak. Als u niet tevreden bent met de sjabloon, schakelt u deze op elk gewenst moment zonder inhoud te verliezen. We slaan uw werk om de paar seconden op, zodat er geen woorden vergeten worden.

Uploaden en insluiten.
Voeg creatief uw boodschap toe en maak uw website opvallend door audio, video, codefragmenten en meer in te sluiten.

Experimenteer met het uiterlijk.
Maak en pas pagina’s aan om uw inhoud weer te geven zonder uw eerdere werk te verliezen. Met pagina-versies geniet u van de vrijheid om met de sjabloon van uw website te experimenteren. Laat je fantasie de vrije loop.

HTML- en CSS-editor.
Ontwikkelaars en ontwerpers kunnen de HTML- en CSS-editors gebruiken voor het ultieme custom effect. Neem volledige creatieve controle over een sjabloon of creëer er één van de grond af.

Merkbekendheid opbouwen.
Integreer uw creaties en krijg uw naam door uw eigen logo en favicon aan uw website toe te voegen.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Nodig en voeg collega’s toe om bij te dragen en gezamenlijk een website te maken. U kunt ook een ledenportal maken waar u bezoekers toegang tot bepaalde pagina’s kunt geven.

 

Toegangsbeperking.
Maak uw site privé en beheer wie uw webpagina’s kan bekijken. Met toegangsbeperking kunt u de zichtbaarheid van uw website beperken en pagina’s verbergen voor iedereen of voor specifieke leden van uw organisatie.

Betrokkenheid vergroten.
Voedt discussies en breng je content tot leven. Schrijf blogs en voeg notitievakken toe om je gewone publiek om te zetten in vaste bezoekers.

Naadloos geïntegreerd met Zoho.
Informatie verzamelen is een koud kunstje met Zoho CRM, Zoho SalesIQ en Zoho Campaigns. Compileer, communiceer en volg bezoekersinformatie met één klik op de knop.

Ingebouwd Social Sharing.
Breid je aanwezigheid op het web uit via sociale netwerken. Met social share en auto-publish bereik je je publiek moeiteloos.

Direct worden gevonden.
Beveilig een betere positie in de resultaten van zoekmachines met onze ingebouwde SEO-tools. Bekijk de Trafic analyse van uw site om te testen wat het beste werkt.

Altijd schaalbaar.
Elke website die u maakt met Zoho Sites wordt automatisch geoptimaliseerd voor mobiel. Uw website ziet er geweldig uit op telefoons, tablets en desktops.

Zie uw site in actie.
Uw website online krijgen was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is op Publiceren klikken en een domein kopen of toewijzen. Zoho zorgt voor hosting en de SSL-kant.

 

 

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!