Papierloos ondertekenen

De app voor het zakelijk ondertekenen.

Naadloos ondertekenen met Zoho Sign.
Maak en verzend documenten voor handtekeningen, overal, altijd en op elk apparaat.

Flexibel en robuust.
Onderteken goedkeuringsformulieren, NDA’s, verkoopcontracten, facturen en meer in elk documentformaat zonder gedoe.

Verder dan veilig.
Onderteken documenten met vertrouwen. Multi-factor verificatie, toegangscodes en audit trails voegen bescherming toe aan uw documenten.

Intuïtieve ondertekening-ervaring.
Verzamel handtekeningen van meerdere ondertekenaars in de gewenste volgorde, wijs ondertekening toe aan iemand anders, stuur herinneringen naar ondertekenaars en meer.

Werkt met uw dagelijkse apps
Maak verbinding met de apps die u al gebruikt om het ondertekenproces te starten. Onderteken documenten rechtstreeks vanuit uw Gmail-inbox of verstuur documenten voor handtekeningen vanuit Box, DropBox, OneDrive, Google Drive en andere alledaagse apps.

Integreert gemakkelijk.
Integreer Zoho Sign met andere Zoho-apps zoals CRM en Writer om uw zakelijke documenten te ondertekenen. Importeer documenten uit uw dagelijkse apps – Box, Dropbox, Gmail en OneDrive om onderweg te ondertekenen en documenten te verzenden.

Aanpassen en verzenden

Vervaldatum
Stel de vervaldatum van een document in en verzend herinneringen naarmate de vervaldatum nader

Voeg meerdere ontvangers toe
Omgaan met een menigte? Voeg meerdere ontvangers toe om uw documenten te ondertekenen, waardoor u snellere responstijden behaalt die ervoor zorgen dat uw bedrijf soepel blijft werken.

Ondertekening van de bestelling
De ondertekening-volgorde instellen voor ontvangers om de volgorde te bepalen waarin de documenten worden verzonden voor handtekeningen.

Document-viewer
Bekijk elk document voor verzending. (ver)plaats velden ga naar specifieke pagina’s, voeg ontvangers toe, e-mail, print, download en doe meer in de viewer.

Met de neuzen dezelfde kant op

Privé- en groepsberichten
Stuur een privébericht naar een bepaalde ondertekenaar of laat een notitie achter bij een groep ondertekenaars om op één lijn te blijven.

Meldingen
Ontvang een melding wanneer een document wordt bekeken, ondertekend, geweigerd of voltooid.

Herinneringen
Zorg ervoor dat er geen handtekeningen over het hoofd worden gezien. Stuur geautomatiseerde meldingen om de ontvangers te herinneren aan de te ondertekenen documenten.

Alleen toegang met de juiste rol
Houd de controle door machtigingen in te stellen en gebruikersrollen te definiëren om toegang tot de documenten te verlenen of te weigeren.

Multi-factor authenticatie
Bescherm documenten met authenticatie codes die rechtstreeks via e-mail aan ondertekenaars worden bezorgd.

Beveiliging op bank-niveau
Geniet van gemoedsrust met de bank-niveau codering van Zoho Sign voor uw gegevens. Robuuste machtigingen voor rechten maken het veiliger.

Audit trail
Een duidelijk, consistent en zeer gedetailleerd auditspoor volgt elke stap van het handtekening proces en zorgt ervoor dat uw digitale handtekeningen volledig legaal zijn.

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!