Probleemloze livechat-software opnieuw geformuleerd voor bedrijfsgroei

Start een proactieve online live-chat met uw websitebezoekers en biedt live klantenondersteuning. Verhoog de ROI voor uw content, SEO, Adwords en e-mailmarketing. Ga nu aan de slag om contact te leggen met realtime bezoekers!

Online live-chat, websitebezoekers volgsoftware en analyses gerold in één platform

 

 

Volg en communiceer met uw bezoekers.
Volg de digitale voetafdruk van bezoekers. Identificeer nieuwe versus terugkerende bezoekers en maak gepersonaliseerde chats. Begrijp hoe de bezoeker in realtime navigeert en communiceer met proactieve gesprekken.

Realtime lead-scores.
Identificeer hete, warme en koude vooruitzichten voor uw bedrijf op uw website. Focus op prospects, krijg gerichte zichtbaarheid en converteer ze naar proactieve klanten.

Stimuleer betrokkenheid bij uw Zoho CRM.
Mis nooit meer een kans om te communiceren met uw prospects. Converteer uw CRM-gegevens naar bruikbare leads. Identificeer prospects, volg hun beweging op uw site en geef gerichte aandacht via de live chat-app.

Verkoop slimmer en sluit deals sneller.
Benader website-bezoekers met persoonlijke betrokkenheid. Start automatische intelligente triggers wanneer prospecten uw website bezoeken, relevante inhoud delen en hen helpen bij het maken van hun aankoopbeslissing.

Real-time live chat-software voor websites.
Livechat voor website verhoogt uw omzet en verbetert de klantenservice door realtime verkeersmonitoring. Stuur afgestemde berichten naar (potentiële) klanten.

Bruikbare analyses.
Verfijn de websitebeleving van uw klanten met gegevens uit rapporten en feedback van bezoekers. Spot klantenondersteuning-tekorten en verbeter agent-prestaties.

Integreer met uw favoriete apps.
Integreer met een reeks CMS-, e-mailmarketing-, analyse- en andere tools om deals sneller dan ooit te sluiten.

 

 

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!