Verander ongeopende e-mails in gesloten deals met de enige e-mailclient die exclusief is ontwikkeld voor Sales-teams.

 

 

De eerste e-mailclient speciaal voor verkopers

De meest recente e-mail is niet altijd het belangrijkste. Vooral in de verkoop. U moet op de hoogte blijven van de deals die het meest waarschijnlijk omzet opleveren. Een traditionele e-mailclient helpt u niet om dat te doen. Hierom SalesInbox.. SalesInbox prioriteert en ordent automatisch uw e-mails volgens de deals die het belangrijkst voor u zijn. Bekijk meer – en doe meer – rechtstreeks vanuit je inbox.

Organiseren
Laat uw mailbox uw verkooppijplijn weerspiegelen en uw e-mails ordenen volgens uw verkoop prioriteiten, zodat u op de hoogte blijft van de deals die er het meest toe doen.

Begrijpen
Voor betere communicatie hebt u een betere context nodig. Ken elk detail van uw klant voor een beter beeld en betere reacties.

Opvolgen
Ontvang meldingen voor vervolgactiviteiten en meldingen over de belangrijkste conversaties. Reageer sneller en automatiseer het proces.

Automatiseer
Automatiseer het proces van lead-creatie en -conversie. Stel regels in of versleep eenvoudig e-mails om leads, contacten en deals aan te maken.

Analyseer
Weet of je e-mails een hit of een misser waren. Analyseer de prestaties van uw e-mails en pas ze aan voor een perfect pitch.

Mobiel
SalesInbox werkt op uw mobiele android en iOS  apparaat, maak contact met uw klanten zelfs als u niet achter uw bureau zit.

SalesInbox werkt met Zoho CRM en Salesforce CRM