Zoho Recruit - Eenvoudig, Volledig, Besturend.

De huidige banenmarkt is zo competitief als mogelijk. Voor recruiters betekent dit dat je over een aantal hordes moet springen om de klus te klaren. Zoho Recruit begrijpt dit en heeft de perfecte set functies, verplicht voor elke rekruteringsoplossing.

Huur het beste voor uw team.
Informeer uw publiek over uw openingen door ze op vacaturesites en sociale media te plaatsen of maak uw eigen carrièrepagina.

Geen angst meer voor verloren cv’s.
Beheer uw dagelijkse taken efficiënt, van het analyseren van cv’s uit je inbox tot het volgen van applicaties en het updaten van uw spreadsheets.

Analyses die leiden tot strategieën.
Gebruik rapporten en geavanceerde analyses om inzicht te krijgen in de status van sollicitanten, de status van vacatures en nog veel meer.

Gemakkelijke software, eenvoudige integraties.
Zoho Recruit biedt een reeks integraties die u helpen bij elke stap van uw wervingsproces.

Automatiseer uw werving.
Pas elk aspect van uw werkdag aan en automatiseer taken zoals e-mails, interview status-updates en meer.

Houd uw kandidaten op de hoogte.
Oproepen, e-mails en sms-berichten helpen u bij het volgen van elk aspect van de communicatie van uw team, rechtstreeks vanuit de database van Recruit.

Zoho Recruit integraties.
Wanneer werving multidimensionaal van aard is, zou uw recruitment-software dat ook moeten zijn. Het kandidaat-trackingsysteem van Zoho Recruit biedt u het voordeel van een naadloze integratie met verschillende Zoho- en applicaties van derden. Breng nu al uw rekruteringsactiviteiten aan boord met Zoho Recruit.

Recruit integreert naadloos met:
LinkedIn
MS Outlook
Twitter
Facebook
G Suite
Zoho CRM
Zoho Mail
Zoho Reports
Zapier