Projectbeheer met Zoho Projects

Zo effectief mogelijk

Plan, volg en werk samen met de geprefereerde projectbeheersoftware van meer dan een miljoen bedrijven, Zoho Projects.

Plan projecten met gemak.
Mijlpalen, takenlijsten en taken helpen u complexe projecten te organiseren in eenvoudig te beheren eenheden. Krijg meer verfijnde controle met subtaken, terugkerende taken en afhankelijkheden.

Krijg diepgaande inzichten met Gantt-diagrammen.
Gantt-diagrammen bieden een gedetailleerd beeld van het schema en de voortgang van uw taken. De Gantt ondersteunt ook alle vier de afhankelijkheidstypes, zodat u takenrelaties beter kunt definiƫren en beheren.

Werk naadloos samen.
Medewerkers, klanten, verkopers of consultants van heinde en verre kunnen samenwerken met onze samenwerkingshulpmiddelen.

Met het oog op de tijd
Iedereen die aan een project werkt, kan gemakkelijk zijn factureerbare en niet-factureerbare uren met timesheets registreren. De ingebouwde integratie met Zoho Invoice genereert automatisch facturen van timesheets.

Volg en los problemen snel op
Log problemen en volg ze terwijl ze worden gerepareerd en getest. Definieer aangepaste workflows en bedrijfsregels. Wijzigingen in trackcode in GitHub en Bitbucket.

Beheer uw documenten
Zorg ervoor dat uw team altijd toegang heeft tot de nieuwste versie van alle projectdocumenten. Werk samen aan documenten, presentaties en spreadsheets met behulp van onze online documenttools.

Mobiele projecten voor mobiele teams.
Of u nu onderweg bent, een conferentie bijwoont of op vakantie bent, uw projecten blijven aan uw zijde.

Integreer met uw favoriete apps
Zoho Projects biedt u het extra voordeel van verschillende andere Zoho-apps en apps van derden via naadloze integraties:

Zoho CRM
Slack
Zoho Docs
Google
Zapier
Invoice
GitHub
Dropbox

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!