Een gelukkiger personeelsbestand opbouwen met Zoho People

Verover die herculische HR-taken. Het is eenvoudig en efficiënt.

Gecentraliseerde en veilige werknemersgegevens.
Beheer al uw HR-beheeracties vanaf een centrale locatie. Werknemers zoeken, favorieten instellen, organisatiestructuren bekijken en verlooprapporten analyseren – allemaal vanuit één dashboard met Zoho People.

Bespaar tijd met zelfbedieningsfuncties.
Met Zoho People kunnen medewerkers hun persoonlijke gegevens, vaardigheden, check-in en out bijwerken. Managers hebben toegang tot alle informatie over ondergeschikten, hebben controle over goedkeuringen, time-off-planning en meer.

Gemakkelijk bijhouden van tijd en aanwezigheid.
Elimineer fouten als gevolg van handmatige invoer. Consistentie van de aanwezigheidsgegevens van meerdere apparaten, het aanpassen van verloftypen, het plannen van taken en het maken van timesheets met gemak.

Vereenvoudig de beoordelingen van medewerkersprestaties.
Identificeer de vaardigheden van uw werknemers en de plaatsen die ze kunnen verbeteren. Doelen stellen, 360-graden feedback verzamelen en prestaties bekijken; brug de kloof tussen waar werknemers zijn en waar ze moeten zijn.

Automatiseer workflows. Herinneringen instellen.
Plan herinneringen voor belangrijke evenementen, werkjubileums, verjaardagen en meer. Configureer e-mailmeldingen voor het voltooien van de proeftijd of wijzigingen in belangrijke gegevens zoals een verandering in functie of een afdelingstransfer.

Aanpassen naar uw zakelijke behoeften.
Maak aangepaste formulieren voor inschrijven, voordelen, reizen, exit, enz. Definieer functies en verbind uw HR-software soepel met applicaties van derden.

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!