De complete A/B-test- en website-optimalisatie software

Verhoog uw website conversies en laat uw inkomsten groeien.

Maak uw kritieke webconversies meester.
Bekijk uw website via de ogen van uw bezoekers – wat ze leuk vinden en wat ze niet doen. Gebruik deze inzichten om wijzigingen aan te brengen in uw website voor meer conversies!

Lees de gedachten van uw bezoekers
Gebruik de trechteranalyse om erachter te komen welke pagina’s op uw site aanzienlijke uitval veroorzaken. De heatmaps laten de klik- en scrollpatronen van uw bezoekers zien.

Voorspel A/B-testresultaten
Volg de conversie tarief trend die elke variatie in uw A/B-test kan maken voordat de test is voltooid. Maak onmiddellijk slimme beslissingen.

Optimaliseer uw website
Experimenteer met website-layout, element plaatsing en opmaak. Zorg dat elke wijziging telt door een A/B-test uit te voeren voordat u begint.

Beyond Login Sessions
Gebruik de Chrome-extensie om te experimenteren met pagina’s die zich achter login-sessies verbergen.

Bezoekers Segmentatie
Segmenteer Rapporten om gegevens over een specifieke doelgroep te verkrijgen of om een ​​nichepubliek te targeten voor uw experimenten.

Ondersteuning voor single page applications(SPA)
U kan alle functies gebruiken, zelfs als u een SPA heeft of een website met een enkele HTML-pagina die dynamisch wordt bijgewerkt terwijl bezoekers ermee omgaan.

Integraties
Zoho PageSense biedt integraties met verschillende applicaties van derden evenals in-Zoho-producten om al uw inzichten met elkaar te verbinden.

Heatmap: zie wat uw bezoekers zien
Gebruik de heatmap- en scrollmap-hulpmiddelen om bezoekers-interactie te traceren. Bekijk welke delen van uw webpagina de meeste aandacht krijgen en welke delen uw bezoekers negeren. Controleer of uw belangrijkste CTA de interactie krijgt die u verwachtte.