Zoho One

Uw bedrijfsvoering op basis van uw wensen volledig geïntegreerd middels één type licentie!

Zoho One is een revolutionaire all-in-one suite om uw hele bedrijf te laten draaien. Een ongekende 35+ geïntegreerde applicaties op één account met volledige administratieve controle met de allerhoogste beveiligingsmogelijkheden. Al dit voor een prijs die de manier denken in de industrie gaat veranderen.

 

Meld u hier aan voor Zoho One

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!

CloudAdvies is ZOHO Reseller

CloudAdvies maakt als pionier op het gebied van Cloudcomputing sedert 2009 gebruik van de Zoho productlijn. Deze productlijn heeft zich inmiddels tot één van de wereld leidende producten ontwikkeld. Meer dan 10 miljoen ondernemers maken momenteel gebruik van dit uiterst gebruiksvriendelijke en geavanceerde product.

CloudAdvies helpt ondernemers met het converteren, inrichten en trainen van de bestaande naar nieuwe omgeving. Vanwege de uitstekende ervaringen welke beide partijen met elkaar hebben opgedaan heeft CloudAdvies de officiële status van Alliance Partner Nederland verkregen van Zoho Inc.

ZOHO Producten

De Zoho productlijn bestaat uit een 26 – tal verschillende applicaties welke los van elkaar of samen met elkaar gebruikt kunnen worden. De producten zijn onderling eenvoudig te koppelen waardoor de gebruiker van een zeer eenvoudige bedrijfsoplossing kan groeien naar een volledig geïntegreerde informatiehuishouding. Naast het combineren van de oplossingen kunnen de onderdelen zelf ook geheel naar wens worden ingericht.

ZOHO CRM

Met het gebruik van Zoho CRM kunt u zich concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over uw automatisering. Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent. Op deze manier bent u in staat uw klanten optimale service te bieden. Of u nu een groot of klein bedrijf bent het Zoho CRM is vanwege zijn Cloud schaalbaarheid geschikt voor vrijwel iedere onderneming. Vanwege de flexibiliteit in het gebruik van schaalbare licenties groeit het kostenniveau uw automatisering mee met uw bedrijf.

Meld u zich geheel vrijblijvend aan voor de gratis instap licentie door uw bedrijfsgegevens in te vullen in het onderstaande formulier en begin vandaag nog met het gebruik van deze nieuwe generatie bedrijfsautomatisering. Uw bedrijfsgegevens worden met Zoho CRM veilig opgeslagen in onze Europese Cloud zodat veiligheid is gewaarborgd. CloudAdvies heeft inmiddels 650 grote en kleine Nederlandse ondernemingen verbonden aan het Zoho CRM. Zoho CRM heeft meer dan 18.000.000 gebruikers wereldwijd.

ZOHO Creator

Een low-coding platform waarmee u online database-applicaties kunt bouwen voor uw unieke zakelijke behoeften.

ZOHO Books

Zoho Books is een eenvoudig te gebruiken, online boekhoudsoftware die is ontworpen voor het MKB om hun financiën te beheren en op de hoogte te blijven van hun cashflow.

ZOHO Recruiter

Het alles-in-één trackingsysteem voor sollicitanten voor de moderne recruiter.

ZOHO Support

Zoho Support is webgebaseerde klantenservice-software die is ontworpen om u te helpen meer te focussen op het dagelijks creëren van klantvriendelijkheid.

ZOHO Mail

Ervaar e-mail met een schone, advertentievrije, minimalistische interface naast functies die zijn afgestemd op zakelijk en professioneel gebruik. Ga aan de slag met maximaal 50 gratis gebruikers.