Zoho Motivator

Verkoopactiviteit management tool

Klaar om je team een boost te geven en de verkoop te stimuleren?
Zoho Motivator legt de gegevens van uw CRM-account vast om u realtime inzicht te geven in uw verkoopactiviteiten. Deze inzichten geven u een idee van welke gedragingen u moet verbeteren en met welke hulpmiddelen u dit kunt doen. Krijg analyses, maak doelen en wedstrijden en geef uw team de erkenning die ze verdienen.

Concentreer op het gedrag dat verkoopt.
Of het nu gaat om telefoneren of de gewoonte ontwikkelen om gegevens in te voeren, gedrag kan niet worden opgelegd en van uw team worden verwacht zonder de motivatie om door te gaan. Zoho Motivator is een tool die uw verkoopactiviteiten beheert, op een manier die uw team beloont.

Realtime inzichten
Het stimuleren van prestaties gaat verder dan inzichten en scoreborden. Moedig uw team aan om het beste uit zichzelf te halen door middel van doelen en wedstrijden. Creeër duidelijke doelen, krijg realtime feedback en biedt erkenning voor de verkoopprestaties.

Plezier & resultaat
Het verbeteren van prestaties gaat verder dan het team vertellen wat te doen en het rangschikken van herhalingen op een scorebord. Moedig je team aan om hun uiterste best te doen met duidelijke doelen en wedstrijden, realtime feedback en erkenning voor hun harde werk.

Bekrachtig het team.
Wanneer vertegenwoordigers in realtime zien waar ze aan toe zijn, voelen ze zich gemotiveerd om hun best te doen. Verzend belangrijke KPI’s, doelen en wedstrijden op tv’s in uw kantoor en zie hoe uw omzet groeit.

Verhoog de verkoop en CRM-gebruik met plezier.
De echte kracht van Zoho komt van meerdere applicaties die samenwerken om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Met Zoho Motivator kunt u de volledige kracht van uw Zoho CRM-gegevens benutten om realtime inzichten te bieden en het potentieel van uw team te maximaliseren.

Met behulp van de verschillende statistieken en dashboards die beschikbaar zijn, kan uw verkoopteam een gezond gevoel van concurrentie ontwikkelen en de effectiviteit van hun inspanningen visualiseren. Bedrijfsdoelen worden opgedeeld in kleinere haalbare doelen, uw team krijgt de erkenning die zij verdienen en de algehele prestaties worden verbeterd. Met Zoho Motivator wordt niet alleen elke verkoop, maar elke verkoopactiviteit gevoed voor gerichte resultaten.

Blijf gemotiveerd en op het goede spoor, waar uw baan u ook brengt.
Het bekijken van uw persoonlijke scorecard of wedstrijd ranglijst is niet beperkt tot het bureau. Krijg toegang tot uw KPI’s, doelen en wedstrijden met realtime CRM-updates op de Zoho Motivator-applicatie voor IOS of Android.

 

 

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!