Zorgeloos factureren met Zoho Invoice

Zoho Invoice is web-based factureringssoftware waarmee u prachtige facturen kan maken, automatisch betalingsherinneringen kan verzenden en via online wegen sneller kan worden betaald.

Factureren met uw eigen sjablonen

Met volledig aanpasbare sjablonen van Zoho Invoice, geef uw merk de vorm welke hij verdient. Geniet van volledige vrijheid over het uiterlijk van uw facturen, offertes en verkooporders.

Workflow-automatisering

Automatiseer vervelende terugkerende taken, van workflows voor facturering tot betalingsherinneringen. Leun achterover terwijl Zoho Invoice automatisch voor ze zorgt.

Eenvoudige samenwerking

Verspil geen tijd met lange e-mails, maar communiceer in realtime met uw klanten. Maak deals, bespreek prijzen en onderhandel over alle voorwaarden op één plek: het klantenportaal.

Facturering:

Werk met aanpasbare factuursjablonen

Met volledig aanpasbare sjablonen van Zoho Invoice kunt u uw merk uitbreiden van uw website naar uw facturen voor een consistente, professionele uitstraling.

Factureer in meerdere valuta

Met multi-currency facturering-ondersteuning van Zoho Invoice factureert u uw klanten in de juiste valuta voor hun locatie.

Factuur per post

Stuur papieren facturen naar klanten die facturen liever per post ontvangen.

Plan terugkerende facturen

Maak terugkerende facturen voor transacties die met regelmatige tussenpozen plaatsvinden, zodat u ze niet elke keer afzonderlijk hoeft te maken.

Krijg inzicht in de gezondheid van uw bedrijf

Voer rapporten uit en plan ze om te weten hoe uw bedrijf presteert.

Facturen plannen

Moet u een factuur sturen op een toekomstige datum? Met Zoho Invoice plant u de datum waarop uw facturen automatisch worden verzonden naar uw klanten.

Communiceer in de taal van uw klant

Zoho Invoice ondersteunt meer dan tien talen. Factureer uw klanten in hun eigen taal voor de meest mogelijke effectieve communicatie.

Pas factuurvelden aan

Wilt u meer informatie toevoegen? Leg aanvullende informatie over uw facturen vast met 30+ aangepaste velden en pas deze toe op uw facturen.

Automatiseer met workflows

Workflows instellen en dingen automatisch gedaan krijgen. Stel dat elke keer dat een factuur wordt gemaakt voor een bedrag van meer dan $ 1000, u een workflow kan instellen om een ​​e-mail notificatie te ontvangen.

Offertes:

Converteren naar facturen

Wanneer uw klant een offerte accepteert, converteert u deze automatisch naar een factuur en verzendt u deze voor betaling.

Blijf op de hoogte van uw offerte geschiedenis

In het gedeelte met de offerte geschiedenis zijn uw offertes, uw interacties met uw klanten en meer gemakkelijk bij te houden.

Krijg goedkeuring via het klantenportaal

Verzend uw offertes naar uw klanten en laat ze goedkeuren via het klantenportaal.

Stel vervaldatums in voor offertes

Voeg vervaldatums toe aan uw offertes om klanten aan te moedigen deze snel te accepteren om zo het verkoopproces in beweging te houden.

Voeg aangepaste velden toe

Wilt u meer informatie toevoegen aan uw offertes? Maak aangepaste velden om meer details vast te leggen.

Maak projecten van offertes

Geef uw klant via een Offerte een blauwdruk van het project, om na goedkeuring direct uit uw offerte een project in Zoho Projects te starten.

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!