Zoho Inventory

Voorraadbeheer-Software voor groeiende bedrijven.

Verhoog uw omzet en houd elke unit bij met de krachtige voorraadbeheer-, orderafhandeling- en inventariscontrole-software van Zoho: Inventory.

Run een efficiënter bedrijf

Verhoog de omzet

Breid uw bedrijf online uit met ons multi-channel voorraadbeheersysteem. Stel uw Amazon-, eBay-, Etsy- of Shopify-account in voor integratie en verkoop uw merchandise.

Beheer bestellingen

Beheer uw offline en online bestellingen met het efficiënte orderbeheer systeem. U kunt ook inkooporders, nabestellingen en drop-zendingen maken, allemaal in één inventarisbeheer-applicatie.

End-to-end tracking

Volg elk item of partij in uw inventaris met het serienummer en de partij-tracking functie. Op deze manier kunt u de bewegingen van de items altijd volgen of heeft u meer controle over het verlopen van elke partij.

Meerdere verzend integraties

Ontvang real-time verzendtarieven en in-transit gegevens van belangrijke koeriers en kies verstandig een verzendpartner voor uw bedrijf. Een broodnodige functie voor een compleet voorraadbeheersysteem.

Accounting en CRM-integraties

De naadloze integratie met Zoho CRM en Zoho Books synchroniseert automatisch al uw contacten, bestellingen en helpt u bij het beheren van financiële gegevens zonder in het zweet te raken.

Magazijnbeheer

Controleer het voorraadniveau, beheer de overdracht tussen de magazijnen en genereer binnen enkele seconden rapporten voor specifieke magazijnen. Magazijn-voorraadbeheer, binnen handbereik.

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!