Online formulieren voor elk bedrijf

Creëer en deel online formulieren, ontvang e-mail meldingen en betrek uw team in het beheer van uw data. Het is makkelijk gedaan met Zoho Forms.

 

 

 

 

Gegevens verzamelen op de juiste manier.

Van het bouwen van formulieren tot het automatiseren van uw workflows, Zoho Forms verwerkt het allemaal voor u.

Maak formulieren op uw eigen manier.

De Zoho formulieren bouwer, met meer dan 30 veldtypen, aanpasbare thema’s en sjablonen, helpt u bij het creëren van elk formulier dat u nodig heeft.

Jouw formulier: Jouw regels.

Gebruik voorwaardelijke logica om verschillende acties te activeren. Stuur e-mails, wijs taken toe en toon bedankpagina’s op basis van de antwoorden die u ontvangt.

Creëer in Forms, publiceer waar u maar wilt.

Sluit formulieren in op uw websites en deel ze privé of openbaar. Met onze mobiele apps kun je ze zelfs offline invullen.

Alle gegevens in handen.

Wijs taken toe, kies uw controleurs en motiveer uw team om gegevens te bekijken, te bewerken en samen te werken.

Altijd de juiste weergave.

Maak aangepaste rapporten om al uw informatie te sorteren. Bekijk de prestaties van uw formulier en identificeer uw traffic bron rechtstreeks via Zoho Forms.

Betere e-mails. Betere opvolging.

Personaliseer al uw e-mails, verzendt antwoorden in PDF formaat of gebruik formuliergegevens om evenement tickets, contracten en meer te maken.

 

 

Maak contact met je apps.

Synchroniseer uw data met alle apps die u gebruikt. Verander uw inzendingen in contacten in Zoho CRM of Salesforce, creëer tickets in Zoho Desk, koppel contacten in Zoho Campaigns en directe data invoer in Google Sheets.

 

 

Mobiele formulieren voor mobiele teams

Alle kracht van de online formulieren-bouwer is nu binnen handbereik. Met de mobiele apps voor iOS en Android is het mogelijk om onderweg gegevens te verzamelen, maken en samenwerken.

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!