Breng uw team tezamen

Zoho Connect is een team-samenwerkingssoftware die mensen en de middelen die ze nodig hebben op één plek brengt, waardoor het gemakkelijker wordt om werk gedaan te krijgen.

Of het nu gaat om het organiseren van communicatie op uw werkplek, het beheren van de benodigde middelen voor uw team, om synchroon te blijven met uw andere apps, uw team werkt makkelijker met Zoho Connect!

Kom samen en krijg meer gedaan.
Gebruik Groepen om elk team een exclusieve ruimte te geven waar samenwerking zonder belemmeringen kan plaatsvinden. Deel informatie en vertaal gedeelde doelen in teamwerk.

Sneller communiceren voor betere samenwerking.
Blijf in contact met uw team, waar u ook bent, met behulp van Feeds. Wissel ideeën uit, ontvang updates van collega’s en blijf altijd op de hoogte van wat er op uw werkplek gebeurt.

Bewaar uw bestanden waar u ze altijd kunt vinden.
Breng werkbestanden naar één plek, zodat u ze allemaal kunt openen wanneer dat nodig is. Maak documenten met uw team met behulp van de online editors en maak van schrijven een samenwerkingsproces.

Beheer discussies in realtime.
Maak kanalen om in realtime met uw team te communiceren en maak tijdgevoelige beslissingen sneller.

Automatiseer processen en blijf productief.
Gebruik intelligente formulieren om gegevens te verzamelen en te verwerken. Bouw workflows om tijd en moeite te besparen die u in plaats daarvan kunt investeren in productief werk.

Plan. Prioriteren. Uitvoeren.
Maak plannen voor uw ideeën en wijs taken toe aan de juiste mensen. Volg de voortgang van het werk, zodat u en uw team de focus kunnen houden op wat belangrijk is.

Zoho Connect integraties
Houd uw apps zo verbonden met uw teams met behulp van de volgende integraties van Zoho Connect:

Zoho Campaigns
RSS Feeds
Google Calendar
Google Drive
Zapier
MailChimp
Asana
Appear.in

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!