Zoho Campaigns

Betrek en bereik uw klanten

Maak, verzend en volg effectieve e-mailcampagnes die u helpen om langdurige relaties met uw klanten op te bouwen.

 

 

Eén campagne, vijf minuten

Vooraf ontworpen sjablonen, een drag and drop-editor en eenvoudig lijstbeheer maken e-mailmarketing zo eenvoudig mogelijk.

Word een ster-marketeer

Bouw je publiek, voer gerichte e-mailcampagnes uit en vergroot je bereik. Met Zoho Campaigns wordt u de marketeer die u altijd al wilde zijn.

Integratie met Zoho CRM

Als u uw abonneegegevens in Zoho CRM bewaart, kunt u uw account synchroniseren met Zoho-Campaigns, e-mails verzenden en de resultaten binnen uw CRM-account bekijken voor een eenvoudige follow-up.

Haal het giswerk uit uw campagnes.

Test, verbeter en slaag. Inzichtelijke rapporten vertellen u elk detail van uw campagne prestaties: unieke openingen, klikken, gedeelde mappen en meer.

Automatiseer uw e-mailmarketing

Stuur gemakkelijk vervolg-e-mails met behulp van de marketing automatiseringstools. Met e-mail workflows en autoresponders kan u e-mails activeren op basis van de activiteit van een abonnee.

Permission-based email marketing

Betere betrokkenheid bereiken door goedkeuring te beheren. Stuur e-mailcampagnes alleen aan diegenen die ervoor hebben gekozen uw e-mails te ontvangen.

Persoonlijke verbindingen met gepersonaliseerde campagnes

Ga verder dan de voornaam. Maak uw berichten dynamisch zodat elke abonnee voelt dat uw bericht speciaal voor hen is geschreven.

Maak verbinding met andere bedrijfstoepassingen

Zoho Campaigns werkt met verschillende andere services, zodat u uw abonneelijst en inhoud van applicaties kan binnenhalen die u helpen bij het runnen van uw bedrijf. U kan ook uw eigen integraties (laten) bouwen met behulp van de Developer API en uw e-mailmarketing campagnes en mailinglijsten beheren.

 

 

Campaigns via mobiele toepassing

 

 

Gemakkelijk campagnes verzenden.
Zodra u klaar bent om uw campagnes te verzenden, hoeft u niet te wachten om u aan te melden bij uw web-app. Verstuur snel campagnes vanaf uw mobiele apparaten. U kan ook campagnes voor een later tijdstip plannen, concept-e-mails verzenden voor nalevingscontrole en de gewenste campagnes gemakkelijk onderbreken en hervatten.

Monitor campagne-prestaties.
De mobiele app Zoho Campaigns geeft je ook onmiddellijke toegang tot campagne-rapporten. Hoeveel op locatie gebaseerde e-mails worden geopend, rapporten van gebruikersagenten of toegang tot sociale media: gedetailleerde rapporten vertellen u alles over de prestaties van uw campagne. U kan ook rapporten per e-mail delen als u snel met een collega wilt praten.

Beheer contacten en lijsten van abonnees.
Kijk op uw mailinglijsten, bekijk abonnees rond uw locatie, voeg contacten toe of maak een nieuwe mailinglijst aan. U krijgt de complete afbeelding van uw mailinglijsten!

Offline werken.
Beheer contacten, lijsten en campagnes, zelfs als u niet bent verbonden met een netwerk. U spreekt met een mogelijke klant die interesse toont in uw producten en uw nieuwsbrieven wenst te ontvangen. U kan het e-mailadres snel toevoegen aan een van uw mailinglijsten. Updates worden automatisch gesynchroniseerd wanneer u opnieuw verbinding maakt met een netwerk.

Ontvang direct een melding.
Neem Zoho-campaigns mee op zak, waar u ook bent. Met de widget van Zoho Campaigns ontvangt u tijdig meldingen over de prestaties van uw recent verzonden campagne en blijft u up-to-date.

Wees op de hoogte van uw abonnees.
Bekijk volledige informatie over elk van uw abonnees: Conclusies, zoals het apparaat dat ze gebruiken, de mailinglijst(en) waar ze deel van uitmaken, de laatste campagne die ze hebben ontvangen, aangepaste velden die eraan zijn toegewezen, enzovoort.

 

 

Welkom in de cloud!

Mocht u interesse of heeft u vragen over Zoho neem dan contact met ons op!
Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in de Zoho Cloud!