Zoho BugTracker

Een eenvoudige, snelle en schaalbare bug-tracking-applicatie waarmee u fouten eenvoudig kunt beheren en geweldige producten op tijd kunt leveren.

Automatiseerd uw Bugs

De BugTracker-instellingen bevatten opties waarmee beheerders updates en e-mailmeldingen kunnen activeren en toepassingen van derden kunnen aanroepen wanneer aan vooraf ingestelde regels wordt voldaan. Consistent gebruik van een bug-tracking-software is een van de kenmerken van een goed softwareontwikkelteam.

probleemweergave

Organiseer en beheer bugs met effectieve aangepaste weergaven die u helpen om gefocust te blijven op wat belangrijk is en het beste te leveren voor uw klanten. Krijg een overzicht van al uw bugs en volg de voortgang van uw team met rapporten en mijlpalen.

Bestanden delen

Creëer, upload en bewaar verschillende bestandstypen, allemaal op één plek, om beter samen te werken als een team. Behoud alle conceptversies als één bestand en werk met gemak. Met BugTracker kunt u zelfs bestanden bijvoegen van Zoho Docs en Google Docs.

Bugs Dashboard

BugTracker biedt een samenwerkings-dashboard waarin u updates over uw projectvoortgang kunt zien en weet wat er met uw team aan de hand is. In één oogopslag kunt u rapporten bekijken over taken en fouten, aankomende evenementen en mijlpalen, evenals samenvattingen van uw timesheets.

Interactieve fora

Start een discussie, deel een idee en houd het gesprek vlot met interactieve discussiefora en bouw een community op. Door informatie uit te wisselen met uw ontwikkelteam, kunt u grote ideeën tot leven laten komen.

GitHub Integratie

Git is een extreem snel, efficiënt, gedistribueerd versiecontrolesysteem, ideaal voor de gezamenlijke ontwikkeling van software. Het is de beste manier om met anderen samen te werken door trekkingsverzoeken te verzenden en al uw openbare en privé repository’s te beheren.

Bitbucket Integratie

Wilt u uw broncodes hosten, bugs online beheren en oplossen? Als uw antwoord “Ja” is, dan is dit voor u. Met de nieuwe Bitbucket-integratie kunt u uw Git- en Mercurial-opslagplaatsen hosten en beheren, bronbetuigingen bekijken en direct vanuit Zoho BugTracker codewijzigingen aanbrengen.

Gebruikersadministratie

Geef elk ontwikkelteam zijn eigen plek om modules te maken, gebruikersrollen toe te wijzen en privileges in te stellen. Met Zoho BugTracker hebben beheerders volledige controle net een gedetailleerde zichtbaarheid op projecten.

SLA Automatisatie

Stel de juiste verwachtingen voor uw klanten en overtref ze met Service Level Agreements. Bepaal doelen die u wilt bereiken, specificeer wie en wanneer te escaleren en zorg ervoor dat uw garanties nooit worden geschonden.