Programmeur/ ontwikkelaar/ stageplek

IT Consultant digitale transformatie

CloudAdvies is een modern en internationaal georiënteerde onderneming welke cloudoplossingen in combinatie met digitale transformatie diensten op de markt brengt. Hierbij bieden wij project analyse, configuratie, training en programmatie diensten aan om de digitale transformatie van bedrijven mogelijk te maken. Voel je je thuis in deze snel ontwikkelende markt en wil je werken in een jong en informeel team dan bieden wij interessante kansen.

CloudAdvies biedt een uitdagende en informele sfeer waarbij met de modernste technisch verkrijgbare middelen wordt gewerkt. Wil je je verder ontwikkelen in deze dynamische markt neem dan contact met ons op.

Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief en je CV op naar info@cloudadvies.nl. Wij horen graag van je.

Ontwikkelaar

Ben je gepassioneerd in het ontwikkelen van moderne Cloud gebaseerde applicaties? Vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving met veranderde vragen en wensen? Is internationaal opereren geen probleem voor jou? Dan biedt CloudAdvies kansen om je verder te ontwikkelen en te groeien in het vervaardigen van Cloud gebaseerde applicaties. CloudAdvies werkt met zowel ervaren krachten als jonge talentvolle mensen om snel te kunnen anticiperen op de snel ontwikkelende markt van cloud computing.

Vind je het leuk om deel te nemen aan dit team en ben je gewend om op HBO/WO denkniveau te functioneren neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Heb je interesse? Stuur je sollicitatiebrief en je CV op naar info@cloudadvies.nl. Wij horen graag van je.

Stageplek

Ben je op zoek naar een leuke stage, in vakantiesfeer, binnen een jong team? Wij hebben dan voor jou een informatica uitdaging voor de internationale markt.

Wij bieden

Een uitdagende, leuke en unieke stageplaats en een passende stagevergoeding. Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Niveau: HBO/WO

Kantoor Meeuwensingel Capelle aan de IJssel