CloudAdvies

CloudAdvies ondersteunt u met tactische en strategisch vraagstukken voor het gebruik, de mogelijkheden en de migratie naar Cloudcomputing.

Meld u aan voor gratis Zoho CRM

CloudAdvies

Uw partner voor moderne bedrijfsvoering in de cloud.

CloudAdvies

Zoho CRM biedt u de mogelijkheid om alle relevante informatie terug te vinden op 1 plek zodat u altijd optimaal geïnformeerd bent.

 

CloudAdvies biedt als partner haar expertise aan.

CloudAdvies

CloudAdvies heeft ruime ervaring met de implementatie en training voor Google Apps .

 

Kijk snel naar de mogelijkheden! 

CloudAdvies

Samenwerking

CloudAdvies streeft met al haar klanten naar een langdurige samenwerking.

Hier een selectie van onze klanten:

 

Jos Maassen: Make Marketing Magic biedt brands aan voor de top van het bedrijfsleven. Om optimaal creatief, kwalitatief en proactief onze klanten te blijven bedienen heeft CloudAdvies Zoho CRM bij ons geimplementeerd.

 

GDCC is een marktleider in het uitvoeren van wereldwijd telefonisch veldwerk voor onderzoeksdoeleinden. CloudAdvies heeft ons prima geholpen met de inrichting van Zoho CRM plus voor projectmatig werken.

 

Dankzij CloudAdvies kunnen wij al onze kandidaten met een SMS bereiken via Zoho Recruit!

Fietsnetwerk.nl is het netwerk voor fietsliefhebbers. Om de grote hoeveelheid informatie optimaal te beheren hebben wij CloudAdvies in de arm genomen. In combinatie met Zoho CRM is dit prima gelukt.

Nico Wendrich: Realitrees levert op het hoogste kwaliteit niveau project inrichting middels kunstbeplanting. CloudAdvies ondersteunt ons bij dit logistiek ingewikkelde proces.