We staan in het artikel van Tripplead bij Hallo Capelle. Editie nr. 2 december 2017. Lees hieronder het artikel.

Business in the Cloud

Tripplead gaat met de tijd mee
Tripplead (tripple advertisement) is het bedrijf van Ronald de Vos dat de magazines HalloKrimpen en HalloCapelle uitgeeft. Zijn magazines laten alle soorten ondernemers of organisaties aan het woord en richten zich op de consumenten. HalloKrimpen heeft inmiddels een oplage van 19.500 stuks en HalloCapelle heeft een oplage van 27.000 stuks. Deze magazines worden beide 6 keer per jaar huis-aan-huis rondgebracht. Tripplead is ook bekend van www.golf-open.nl, de golf kalender van Nederland. Golf-open.nl is het platform om golftoernooien aan te melden. De afgelopen jaren waren dit er ruim 400 per jaar.

CloudAdvies helpt
CloudAdvies helpt Tripplead door de IT oplossing Zoho One te implementeren. Om aan de groeiende behoefte van de advertentiemarkt te voldoen, gaat Tripplead nu over op deze meer efficiënte,integrale, moderne en veilige IT oplossing. Ronald: “De mondiale markt verandert door de toenemende informatisering snel. Bedrijven kunnen niet achterblijven en zijn genoodzaakt online ICT oplossingen te gebruiken in hun bedrijfsvoering. Met online ICT hulpmiddelen worden de bedrijfsprocessen zoals sales, marketing en customer support geoptimaliseerd.

Waarom Zoho One?
Zoho One is een revolutionaire allin-one suite waarmee je deze processen binnen je bedrijf kunt laten draaien. Met Zoho One genereer je meer verkoop en vind of bereik je gemakkelijker je klanten. Bovendien kun je efficiënt en veilig zelf je boekhouding bijhouden. De Zoho One suite bestaat uit meer dan 35 geïntegreerde apps op één account die ook mobiel bereikbaar zijn. Je beschikt hiermee over een volledige bedrijfsautomatisering met de nieuwe noodzakelijke allerhoogste beveiligingsmogelijkheden.”

Leverancier, maar ook ‘kennispartner’
CloudAdvies levert als kennispartner van Zoho One deze oplossing aan bij Tripplead. Het bedrijf is ontstaan vanuit een academische studie naar de economische implicaties van Cloud Computing. Simpel gezegd: CloudAdvies ondersteunt het bedrijfsleven bij de overgang naar deze nieuwe vorm van informatisering. Door het bieden van kennisintensieve diensten zoals Zoho One helpt CloudAdvies organisaties als een soort schoenlepel naar de volgende belangrijke ontwikkelfase van informatisering. Ronald: “We moeten mee met de tijd en willen dat ook graag. Met CloudAdvies als steun in de rug heb ik zoiets van: We doen het gewoon!”