Google Workspace

Alles wat u nodig heeft, in één pakket

Stel u voor: u kunt met één druk op de knop één agenda centraal beheren en alle documenten delen met al uw werknemers. Overal, wanneer u maar wilt en met ieder apparaat. Klinkt dit interessant voor uw organisatie? Dan is de Google Workspace voor business wat voor u.

Wanneer heeft u Google Workspace nodig?

Google Workspace biedt als Cloud pionier een uitstekende oplossing voor de online kantooromgeving. Van het beheren van uw mail tot het verwerken van teksten en het opslaan van data. Alles is volledig met elkaar geïntegreerd. Kortom Google Workspace levert alles wat uw bedrijf nodig heeft in één pakket. Het biedt een uiterst professionele oplossing voor zorgeloos beheer van uw gegevens. Google Workspace synchroniseert tevens met andere producten welke CloudAdvies levert zoals Zoho One of Zoho CRM Plus. Op deze wijze kunt u uw mail, documenten en afspraken snel en efficient terug vinden.

Wat betekent Google Workspace voor uw bedrijf?

Het implementeren van Google Workspace levert uw bedrijf diverse voordelen op:

  • De Google Workspace is compatible voor al uw apparaten. Telefoon, laptop of tablet? Google Workspace werkt op ieder device.
  • U beheert zelf de e-mail adressen en documenten van al uw werknemers.
  • Het delen van documenten is nog nooit zo handig geweest. U kunt bijvoorbeeld documenten delen met andere werknemers op basis van alleen leesrechten of ervoor kiezen om ook het bewerken van het document toe te staan.
  • Veel opslagruimte. Voor Google Workspace krijgt u standaard 30GB per gebruiker. Voor de professional versie tot 5 gebruikers 1TB of onbeperkte opslag bij meer gebruikers.
  • De data staat veilig bij Google en privacy is gegarandeerd. Extra beveiliging middels ‘2-step verification’ bij het inloggen behoort standaard tot de mogelijkheid.
  • Eenvoudige CRM integratie met bijvoorbeeld Zoho One.

Welkom bij Google Workspace

Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in Google Workspace