Google G-Suite:

Alles wat u nodig heeft, in één pakket

Stel u voor: u kunt met één druk op de knop één agenda centraal beheren en alle documenten delen met al uw werknemers. Overal, wanneer u maar wilt en met ieder apparaat. Klinkt dit interessant voor uw organisatie? Dan is de Google G Suite voor businesses wat voor u.

Wanneer heeft u Google G Suite nodig?

Google G Suite biedt als Cloud pionier een uitstekende oplossing voor de online kantooromgeving. Van het beheren van uw mail, tot het verwerken van teksten en het opslaan van data. Alles is volledig geïntegreerd. Kortom, Google G suite levert alles wat uw bedrijf nodig heeft, in één pakket. Het biedt een uiterst professionele oplossing voor zorgeloos beheer van uw gegevens. Google G Suite synchroniseert ook volledig met andere diensten van CloudAdvies zoals bijvoorbeeld Zoho One of Zoho CRM Plus. Dit zodat u uw mail en documenten optimaal kunt vinden.

Wat betekent Google G Suite voor uw bedrijf?

Het implementeren van Google G suite levert uw bedrijf diverse voordelen op:

  • De Google G Suite is compatible voor al uw apparaten. Telefoon, laptop of tablet? Google G Suite werkt voor ieder device.
  • U beheert zelf, als bedrijf, de e-mail adressen en documenten van al uw werknemers.
  • Het delen van documenten is nog nooit zo handig geweest. U kunt bijvoorbeeld documenten delen die alleen te lezen zijn voor andere werknemers, of ervoor kiezen om bewerking in het gedeelde document mogelijk te maken.
  • Veel opslagruimte. Voor Google G Suite krijgt u standaard 30GB per gebruiker. Voor de professional versie zelfs 1TB tot 5 gebruikers of onbeperkte opslag bij meer.
  • De data staat veilig bij Google en privacy is gegarandeerd. Ook is er extra beveiliging mogelijk, namelijk de ‘2-step verification’ bij het inloggen.
  • Eenvoudige CRM integratie met bijvoorbeeld Zoho One.

Welkom bij Google Suite

Klik op de onderstaande button en wij verwelkomen u in Google Suite