Aanbod cursussen 2019

die worden gegeven door CloudAdvies

Cursus Zoho CRM 2019 – Vrijdag 20 september 2019

Het Zoho CRM ontwikkelt zich snel en biedt uitgebreide mogelijkheden van integratie met vele informatiebronnen waarmee de ondernemer mee wordt geconfronteerd. Hierdoor beidt het Zoho CRM een schat aan mogelijkheden voor optimalisatie van uw bedrijfsinformatie management. Deze cursus gaat uitgebreid in op de praktische gebruikersmogelijkheden en is daarom geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. In de cursus worden de diverse toepassingsmogelijkheden en gebruiksmogelijkheden aan de hand van praktijk uitgelegd en toegelicht. Op basis van de kennis welke wij u middels deze cursus bieden bent u in staat als gebruiker het optimale van de mogelijkheden te benutten van deze geavanceerde tool.

De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Om deel te nemen aan de cursus adviseren wij u een laptop met Wifi mee te nemen.

CloudAdvies Cursus Medium

 

Het trainingsmateriaal en training wordt in de Nederlandse taal gegeven. De inschrijving wordt bevestigd middels een uit te printen voucher. Wij verzoeken u deze voucher op de training middag mee te nemen. Uiterlijk tot 14 dagen wordt bij annulering het door u betaalde bedrag gerestitueerd. Wel kan een ander persoon voor deze reservering aan de training laten plaatsnemen. In het geval dat er 1 week voor de training zich minder dan 8 deelnemers hebben aangemeld behoudt CloudAdvies het recht de cursus te verplaatsen naar en andere datum. De deelnemer krijgt in dit geval de keuze tot deelname restitutie van het hiervoor betaalde cursusbedrag.

Leer op welke manier Zoho Projects uw projectmanagement kan ondersteunen!

Vrijdag 16 november leert u op welke manier Zoho Projects u kan ondersteunen met projectmanagement! Als partner van Zoho gebruikt CloudAdvies zelf al jarenlang gebruik van Zoho Projects om alle projecten goed te kunnen managen. Graag delen wij onze ervaringen met u in combinatie met een projectmanagement cursus.

De dag is opgedeeld in 2 sessies.

In de eerste sessie is de doelstelling om via de interactieve cursus de basisbegrippen op alle vlakken van projectmanagement te ontdekken en de structuur en vaardigheden van projectmanager uw eigen te maken.

In de tweede sessie brengen wij deze kennis in praktijk met ondersteuning van het projectmanagement pakket van Zoho, Zoho Projects. Samen met u maken we projecten aan, verdelen de taken en verantwoordelijkheden, leert u op welke manier u de voortgang van een project kan managen en analyseren we het project met de rapportage tools. 

Natuurlijk is er ook tijd om tijdens de lunch  ( bij de prijs inbegrepen ) en de borrel ervaringen uit te delen met de andere cursisten. 

Wilt u ook een cursus van CloudAdvies?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk (buiten het weekend om) contact met u op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.