Cursus Zoho Recruit 2016

vrijdag 18 november 26

Schrijf je hier in!

Het Zoho Recruit ontwikkelt zich snel en biedt ano 2016 uitgebreide mogelijkheden van integratie van de vele informatie vele informatiebronnen waar de ondernemer mee wordt geconfronteerd. Onlangs heeft Zoho het gebruikersinterface van Zoho Recruit verder gemoderniseerd wat de gebruiker meer mogelijkheden biedt om slagvaardig te werk te kunnen gaan. Deze cursus gaat hier uitgebreid op in en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. In de cursus worden de diverse toepassingsmogelijkheden en gebruiks mogelijkheden aan de hand van praktijk gebruik uitgelegd en toegelicht. Op basis van de kennis welke wij u middels deze cursus bieden bent u in staat als gebruiker het optimale van de mogelijkheden te benutten van  deze geavanceerde tool.cloudadvies-zoho-recruit-cursus

Het trainingsmateriaal en training wordt in de Nederlandse taal gegeven. De inschrijving wordt bevestigd middels een uit te printen voucher. Wij verzoeken u deze voucher op de trainingsmiddag mee te nemen. Uiterlijk tot 14 dagen wordt bij annulering het door u betaalde bedrag gerestitueerd. Wel kan een ander persoon voor deze reservering aan de training laten plaatsnemen. In het geval dat er 1 week voor de training zich minder dan 8 deelnemers hebben aangemeld behoudt CloudAdvies het recht de cursus te verplaatsen naar en andere datum. De deelnemer krijgt in dit geval de keuze tot deelname restitutie van het hiervoor betaalde cursusbedrag.