Ondernemen is een uitdagende manier van leven vol risico’s en onzekerheden. Steeds meer mensen nemen echter deze stap en starten een onderneming. Maar waar begin je en wat is de kans dat je uiteindelijk een inkomen kan verdienen?

Er zijn echter een tal van moderne manieren om bewust een bedrijfsmodel te kiezen en de risico’s beheersbaar te maken. Een van deze moderne middelen is het gebruik van cloudcomputing. Veel mogelijkheden tegen beheersbare kosten zonder risico’s vooraf. Een uitstekende manier voor flexibele en moderne bedrijfsvoering. Binnenkort start CloudAdvies met het inlichten van ondernemers met voorlichtingssessies.

Kom naar onze interactieve sessies en ontdek deze nieuwe mogelijkheden. Onze eerste voorlichtingsavond is bij de ZZP vereniging Capelle aan den IJssel op 18 Oktober a.s. In de FlexLounge Capelle aan den IJssel. Deelname aan deze sessie is gratis.