Zoho Inc heeft een nieuwe functie genaamd Zoho Motivator toegevoegd aan de Zoho CRM productlijn. Zoho Motivator is een spel oplossing gericht op het maximaliseren van omzet middels het toevoegen van spel elementen voor uw verkoop team. Uw verkoop teams zijn hiermee in staat om deel te nemen aan verkoop wedstrijden middels het bereiken van verkoopdoelstellingen en het presenteren van hun prestaties aan hun managers en collega’s. Met de integratie van Zoho motivator worden vertegenwoordigers optimaal gemotiveerd om beter te presteren!

Zodra u Zoho Motivator met Zoho CRM integreert worden alle basis CRM-gegevens zoals leads en opportunities automatisch gesynchroniseerd met het CRM account van de gebruikers. Managers kunnen op basis van deze gegevens games inrichten en deze op grote tv-schermen tonen..

Zoho Motivator wordt geleverd met veel functies. Onderstaand noemen wij een paar van hen..

Sales Wedstrijden en Scorecards
Sales wedstrijden houd uw team gemotiveerd en gefocust. Scorekaarten helpt u mogelijkheden voor verbetering, uiteindelijk het stimuleren van uw inkomsten en het rijden gewenst verkoop gedrag

Tv kanaal
Quota zijn niet leuk, maar wedstrijden wel! Betrek uw team en gebruik Motivator TV om hun prestaties te laten zien op een tv of een projector.

Naast deze mogelijkheden biedt Zoho Motivator u waardevolle inzichten die u kunnen helpen om de knelpunten in uw verkoop pijplijn te herkennen en op te lossen.

Meer informatie https://www.zoho.com/motivator/