CloudAdvies begeleidt organisaties met de implementatie van het Zoho CRM product. Dit online CRM Cloud product biedt ongekende mogelijkheden voor verkoop georiënteerde organisaties. Commercie vraagt echter grote flexibiliteit voor de inzet van sjablonen binnen het CRM. Als antwoord op deze vraag introduceert CloudAdvies de module ‘Word gebaseerd sjabloon’. M.b.v. deze plug-in bent u in staat systeem gebaseerde sjablonen te gebruiken waarmee u  in Word formaat (docx formaat) prijsopgaves kunt vervaardigen. De benodigde sjablonen kunt u eenvoudig zelf in Word vervaardigen waarbij u de in het CRM aanwezige velden koppelt middels een koppelveld.  Nadat de offerte via het sjabloon is gegenereerd en gedownload kunt  U deze op detail eenvoudig aangepassen. Voor meer informatie over deze plug-in kunt u een email sturen naarinfo@cloudadvies.nl of bellen op ons algemeen telefoonnummer +31 10 7523474