De relaties van CloudAdvies wensen in onze snel veranderende maatschappij zekerheid aangaande tarieven en het support van CloudAdvies. Daarnaast biedt het cloud paradigma het voordeel van flexibiliteit in het kostenbeheer. In deze lijn biedt CloudAdvies de support strippenkaart. Op basis van deze strippenkaart bent u verzekerd van een zeer aantrekkelijk tarief in combinatie met een gegarandeerde reactietijd op het moment dat het u uit komt. Deze Strippenkaart werkt uiterst eenvoudig:

Heeft u een vraag heeft over de door CloudAdvies geleverde producten of diensten stuur een aanvraag of neem dan contact met ons op. Binnen de gegarandeerde termijn van de strippenkaart nemen wij contact met u op. Op basis van de vraagstelling wordt een support ticket aangemaakt waarin een voorstel tot behandeling wordt gedaan welke aan u wordt bevestigd. De tijd welke wij nodig hebben om uw vraag te beantwoorden of in te vullen registreren wij op elektronische wijze en wordt afhankelijk van de aard van de vraag wel of niet van de strippenkaart afgetrokken. Periodiek of op aanvraag geven wij u inzicht in de gewerkte uren en de status van de strippenkaart. De CloudAdvies strippenkaart biedt u:

  1. Reactie zekerheid
  2. Scherpe tarieven
  3. Mogelijkheid tot flexibel beheer van de supportkosten

Voor meer meer informatie over de kosten van deze support strippenkaart kunt u ons bellen op ons algemeen telefoonnummer of en email naar info@cloudadvies.nl met vermelding van uw gegevens met als onderwerp ‘strippenkaart’.